GÜNDEM SAMSUN&BÖLGE

OZAN ARİF’İ BİNLERCE ÜLKÜCÜ YOLCU ETTİ

OZAN ARİF’İ BİNLERCE ÜLKÜCÜ YOLCU ETTİ

Türk Dünya’sının Efsanevi Bayrak ismi,OZAN ARİF(Arif Şirin) Binlerce Ülkücü tarafından ebediyete yolcu edildi.

Türk dünyasının ve Ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif (Arif Şirin) 13 Şubat Çarşamba günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 70 yaşında vefat eden Ozan Arif bugün binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı.

Ozan Arif’in Atakum ilçesi İncesu Mahallesi’ndeki evinden alınan cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Büyük Cami’ye getirildi. Konvoy halinde getirilen cenazeyi cami önünde Binlerce seveni karşıladı. Bu sırada izdiham da yaşandı. Cenazede sevenleri Ozan Arif’e son görevlerini yerine getirmek için toplandı.

Törende MHP’yi, Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak temsil etti. Törene ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CHP’ye katılan eski Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Zihni Şahin, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, MHP’den ihraç edilen bağımsız aday Erhan Usta, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile AKP Samsun İl Başkanı Ersan Aksu başta olmak üzere çok sayıda siyasi ile Uğur Işılak gibi sanatçılar da katıldı.A .K

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL