GÜNDEM

ERDOĞAN : TERÖRÜ YOK EDECEĞİZ!

ERDOĞAN : TERÖRÜ YOK EDECEĞİZ!

Başkan Erdoğan İrak ziyareti dönüşü,uçakta Gazetecilerin sorularını cevapladı.”Terörü yok edeceğiz”ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Irak ve Suriye’deki terör bataklığının her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bunun yanında biz bütün terör örgütleriyle ayrımsız bir şekilde aralıksız mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Erdoğan Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Irak ve Suriye’deki Terör bataklığının her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bunun yanında biz bütün terör örgütleriyle ayrımsız bir şekilde aralıksız mücadelemizi sürdürüyoruz. Gönül ister ki komşularımız topraklarından bize yönelen tehditler karşısında gereken tavrı kendileri koysun ve müşterek olarak bu mücadeleyi sürdürelim. PKK/PYD/YPG terör örgütü Irak’ın da istikrarına, kalkınmasına, huzuruna bir tehdittir. Bu tehdidin ortadan kaldırılması Irak’ın da çıkarınadır. Ben inanıyorum ki bu gerçeği görüyorlar ve artık bu pürüzün yok edilmesi için irade ortaya koyacaklardır. Irak’ın kalkınma vizyonunun, uluslararası yatırımların güvenliği için bu terör çukurlarının dümdüz edilmesi ve Irak için öngörülebilir yarınların inşa edilmesi şarttır. Biz terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz. Biz bu konuda kararlıyız’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı, değerlendirmelerde bulundu.HaberinKaynağı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL