BİZ KİMİZ

SAMSUNHABERCİ.COM/2005 YILINDA KURULMUŞ,”AMACI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE OKUNABİLEN”CİDDİ HABER PLATFORMDUR.
Misyonumuz

Ülkemizin kendi ve bölgesel refahına ilişkin olarak ekonomik ve sosyal dönüşümleri inceleyerek toplumsal barışın sürekliliğinin sağlanmasına yönelik sivil yapıya ve karar alıcılara analiz ve çözümler içeren seçenekler üretmek.

Medeniyetlerin her alanda temel paradigmalarını anlayarak modernite ve post-modernite karşısındaki yeni duruşları anlamak, kadim olduğu kadar yeni sorunlara da çözüm üretecek beyin takımlarının fikir oluşturmasına katkıda bulunabilmek.

Ekonomik ve sosyal dönüşümleri inceleyerek, bunların Türkiye’de yaratacağı etkileri incelemek ve kamuoyu ile paylaşmak.

Amacımız Karadeniz ve çevresinde Samsun Amasya Ordu tokat ve Sinop Trabzon Giresun Rize başta olmak üzere, çevre şehirlerde olayları okuyucuya duyurmaktır.Ticari bir kaygımız yoktur.

Vizyonumuz

Haber denince ilk akla gelen karadeniz‘in en güvenilir takip edilen en çok ziyaret edilen haber portalı olmak.
Bilginin kilit altında tutulmaması ve en insani haklarımızdan biri olan öğrenme hakkımızı kullanmamıza yardımcı olmak..isteyen genel ahlak çerçevesi içerisinde istediği içeriği bize ulaştırması halinde yayınlanmasını sağlayabilir.
Bu sitenin alt yapısının yönetilmesi sadece birkaç gönüllü tarafından yapılmakta olup herhanki bir ücret almamakta, menfaat sağlamamaktadır.
Ayrıca bizlere belge döküman resim ve Haber gönderen herkese Şükranlarımızı bildiririz.
Saygılarımızla. A.Kartal

Adem Kartal

Samsunhaberci.com sahibi ve genel yayın yönetmeni

Telefon :05426458783

SamsunHaberci Facebook sayfası

———————————————————-

Genel yayın editörü görsel sorumlusu

Metehan Derinalem

——————————

Telefon :05426458783

E : Posta : samsun@samsunhaberci.com

——————————–

Adres :Gaziosman paşa mah.Canik/Samsun

————————

SamsunHaberci.com; Güncel, Politika, Magazin, Spor, Kültür ve sanat Dış politika Haberleri ve diğer tüm Kategorilerde güncel haber yapmak ve İnternet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak maksadıyla ,2005 yılında Adem KARTAL tarafından kurulmuş ,derinalem.com/samsun haber portalının kardeş kuruluşu olup ,2011 yılında yayın hayatına başlamış. geniş kapsamlı bir haber sitesidir.
Samsunhaberci.com’da düzeyli faydalı Tarafsız haber,yazı içerik yayınlanır.
Samsunhaberci’nin amacı paylaşım, yardımlaşmaktır.araç kalemidir.düşünceleridir.daha insan olmak ülküsüdür.saygılarımla.Adem Kartal Samsunhaberci.com genel yayın yönetmeni.

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL