SİYASET HABER'LERİ

MUHARREM İNCE HIZLI BAŞLADI!

MUHARREM İNCE HIZLI BAŞLADI!

Muharrem İnce hızlı başladı!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan randevu talep edeceğini duyurdu. Muharrem İnce, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için randevu talep edeceği mesajını paylaştı.

İnce Erdoğan’dan randevu talep etti

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için yarın Sayın Meral Akşener, Sayın Erdoğan ve Sayın Temel Karamollaoğlu’dan randevu talep edeceğim, Sayın Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyarete gideceğim” açıklamasında bulundu.

Kürt seçmene nasıl olaşacağını da açıklayan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, meseleyi “samimiyetle, parlamentoda, yalan söylemeyerek ve cesur adımlarla” çözeceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Ben dokunulmazlıklar konusunda partimle ayrı düştüm. Ben inandığımı yaptım. Kürtlerin hoşuna gitmesi için yapmadım. Siyaset bir ilke işidir. Bu konuda yalnız kalsak da doğru olanı yapmam lazım. Kürtlerle 40 yıldır bir çatışma ortamı var. Bunu nasıl çözeceğiz? Bunu bir, samimiyetle çözeceğiz. İki, parlamentoda çözeceğiz. Üç, yalan söylemeyerek çözeceğiz. Dört, cesur adımlarla çözeceğiz. Herkes beraber yaşayalım diyecektir. AKP, Türkiye’nin en gerici partisidir. Türkiye’nin en gerici partisinden en ileri bir adımı beklemek gaflettir. Geçmişte yaptıkları oy içindi. Uludere’de emri kim verdi? Ben cumhurbaşkanı olduğumda bunu bulacağım. Hiç çaresi yok.”

Muhafazakar bir ailede yetiştiğini söyleyen Muharrem İnce ayrıca, “Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm. Ben ortalama bir Türk ailesinin yaşadıklarını yaşıyorum. Ben muhafazakar bir ailenin devrimci bir çocuğuyum. Çocukluğumda Kuran kursuna gittim. Rahmetli dedem beni hafız yapmak isterdi. Ben muhafazakar insanlarımızı anlayabilirim” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL