YAŞAM

Bugün Dünya Kadınlar Günü

Bugün Dünya Kadınlar Günü

SamsunHaberci;bu gün Dünya kadınlar günü

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.Adem Kartal.Samsunhaberci.com.

SamsunHaberci;Vefakar ve cefakar Tüm Dünya kadınlarının Kadınlar günü kutlu olsun.

Belki, saygıdeğer kadınlarımızı bir güne sığdırarak hatırlamak haksızlık olur.böylede olsa, bu vesile ile kadınlarımızı hatırlamak onlara yapılan ayrımcılık ve haksızlıkları yoğun şekilde dile getirmek onların sorunlarına çözüm bulmaktan çok onları onure eden bir gün olduğu için bir an sevinmelerine sebeb olabiliriz.Zira kadın insanlığın oluşmasına yaptığı hizmetlerle her övgüyü ve sevgiyi saygıyı hak eder nitelikte bir insan tarafıdır.Bu gün vesilesiyle bizde,”SAMSUNSUNHABERCİ.COM”olarak,Başta yüce Türk kadınları olmak üzere, tüm Dünya kadınlarının 8 Mart kadınlar gününü kutlar en derin saygılarımızı sunarız.A.Kartal.samsunhaberci.

Kadınlar günü için ne dediler!

Atatürk,”Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemel Atatürk (1923) Kadınlar günün kutlu olsun…

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL