SAMSUN&BÖLGE YAŞAM

Günümüzde Böyle Yardım Severlerler’de Var

Günümüzde Böyle Yardım Severlerler’de Var

Günümüzde Böyle yardım severlerler’de var !

Tarihin en vahşi savaşlarının konuşulduğu Şu günlerde insanın içini ısıtan bir yardım sever haberi!

Haberimize konu olan haberin kahramanı,HÜSEYİN ÖZEN, kahramanımız Almanya emeklisi bir vatandaşımız

Almanyadan 650 euro emekli maaşı almakta.yüreği temiz saygı değer bu vatandaşımız 650 EURO maaşını düzenli olarak her ay KARABATAK okuma evi adındaki kendine ait dükkanda yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bağışlıyor halen 30 cıvarındaki vatandaşımız bu yardımdan faydalanmakta.kahramanımız geçimini eşinin 7500 liralık emekli maşıyla sağlamakta olduğunu söylüyor.

Kendisiyle yaptığımız sohbette bu şekilde bir faaliyeti yapmanın nereden aklına geldiğini sorduğumuzda,verdiği cevap şöyle oldu!”etrafımda gördüğüm birçok mağdur insanları gördüğümde sevgili eşime’de danışarak,şu yalan Dünya’da ben de bu muhtaç insanlar için neler yapabilirim diyerek bu işe başladım. bundan da çok memnun oluyorum.insanların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek inanın insanı mutlu ediyor.ömrüm olduğu müddetçe bu yardım faaliyetimize devam edeceğiz. allah hayırlısını nasip etsin” cevabını verdi.kahramanımız bu faaliyetini Samsun/İkadım sadet caddesi 51/B .Adresinde bulunan “karabatak”Yardım evi bünyesinde Fahri olarak yürütüyor.BU YARDIM FAALİYETİNİN ÖLDÜKTEN SONRA DA çocukleri tarafından yürütülmesi en büyük temennisi olduğunu söyledi.

Samsunhaberci.com/olarak,biz de,bu güzel yürekli insanımızı tebrik ediyor,bu düşüncede olan insanların sayılarının çoğalmasını temenni ediyoruz..A.Kartal .Editör.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL