SİYASET HABER'LERİ

MHP’Lİ OSMANOĞLU: EZİKLERE FIRSATÇILARA TESLİM OLMAYACAĞIZ!

MHP’Lİ OSMANOĞLU: EZİKLERE FIRSATÇILARA TESLİM OLMAYACAĞIZ!

MHP İzmir Milletvekili Osmanoğlu Stokçulara ve fırsatçılara EZİKLERE verilecek Cezanın görüşüldüğü,Meclis toplantısında yaptığı kouşmada,”fırsatçılara eziklere fırsat vermeyeceğis,bu devlet dövizle kurulmadı dedi.

TBMM Genel Kurulunda Stokçulukla ilgili düzenlemeler getiren 298 Sıra Sayılı Kanun Teklifi görüşmeye devam ediyor.HABERİN AÇIKLAMASI

Kanunun Teklifinin 2. Bölümü üzerinde MHP Grubu adına söz alan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Küresel çapta artan emtia fiyatlarının yanında, vatandaşlarımızın boğazından geçen lokmaya bile “kâr” gözüyle bakan açgözlüler de zilletin kaos değirmenine su taşımaktan geri durmamıştır. Bugün burada görüşülmekte olan teklifin yasalaşmasıyla birlikte bu hak gaspçılarıyla, yani stokçulukla mücadelenin de yeni bir döneme gireceği muhakkaktır.  Her ne kadar “stokçu” kavramının muhteviyatı, tartışmalara konu olsa da Devletimizin önümüzdeki süreçte stokçulara fırsat vermemek için göstereceği denetleme refleksine güvenimiz tamdır. Bu güven yelpazesinin daha da kapsayıcı olması için; stokçuluk kavramının yeniden tanımlanması dâhil ne gerekiyorsa yapma irademizin mevcut olduğunu da hatırlatmakta fayda görüyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL