BAHÇELİ: SUÇ VARSA,O BELEDİYE BAŞKANI BİR SANİYE BİLE MAKAMI İŞGAL EDEMEZ!

BAHÇELİ: SUÇ VARSA,O BELEDİYE BAŞKANI BİR SANİYE BİLE MAKAMI İŞGAL EDEMEZ!

MHP Lideri Bahçeli,TBMM Grup toplantısında İmamoğlu İçin yaptığı açıklamada,”İAMAMOĞLU SUÇ İŞLEMİŞ GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMIŞSA,BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMINI BİR DAKİKA BİLE İŞGAL ETMEMELİDİR”dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, İçişleri Bakanlığı’nın İBB’ye başlattığı teftişle ilgili olarak “İBB Başkanı her durumda sorumludur. Suç sabit görülürse İBB Başkanı bir saniye bile olsa makamını işgal edemez, etmemelidir.” dedi.

ENFLSYONUN ÜZERİNDEN HEP BERABER GELECEĞİZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Elbette enflasyonun üstesinden hep birlikte geleceğiz. Hiçbir vatandaşımızı bu canavara ezdirmeyeceğiz. Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Dar ve orta gelirli insanımızın elinden tutmak başlıca vazifemizdir.” dedi.

AA’nın aktardığı habere göre, Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında işe alınan çok sayıda kişiden 557’sinin terör örgütleriyle irtibat ve iltisak içinde olduklarına dair yabana atılmayacak vahim iddianın üzerine gidilmesinin; İçişleri Bakanlığının teftiş mekanizmasını çalıştırmasının bir hukuk gerçeği, bir idare marifeti olduğunu söyledi. Bundan rahatsızlık duyanların, İçişleri Bakanı’nı karalamaya yeltenenlerin, kızarmaz gözleriyle, utanmaz yüzleriyle, uslanmaz yüzsüzlükleriyle Türkiye’nin karşı cephesi, Türk milletinin kripto hasımları olduğunu belirten Bahçeli, “Belediyeye terörist almanın neresi milli iradenin hükmüdür? Çok ciddi iddialar teftiş, tetkik, sonrasında da tahkik edilmesin mi? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın başında müteferrika kavuğu vardır da imtiyaz mı kazanmıştır? ‘Lafı ortaya attım, isteyen istediğini alsın’ diyen çürük yumurta, senin dilinin altındaki bakla nedir?” sorularını yöneltti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL