POLEMİK SİYASET HABER'LERİ

İYİ PARTİ’DE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR!

İYİ PARTİ’DE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR!

İYİ Parti’den istifa eden Vedat Yenerer Zehir zemberek açıklamalarda bulundu “İYİ PARTİ MERAL AKŞENER’İN FAN CLUBU HALİNE GELDİ”dedi.

İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer alan Vedat Yenerer, partideki görevlerine son verilmesinin ardından istifa etti. Yenerer, istifa açıklamasında zehir zemberek ifadeler kullandı. Eski partililerine sert eleştiriler yönelten Yenerer, “Bana göre il il dolaşıp, mücadele ederek kurduğumuz partimiz zaman içinde Meral Akşener Fun Club’a dönmüş durumdadır” dedi.

İYİ PARTİnin kurucuları arasında yer alan gazeteci Vedat Yenerer, kuruluşundan bu yana bünyesinde bulunduğu İYİ PARTİ ‘den istifa ederek sert ifadeler kullandı. Yenerer, “Art arda görevlerime son verilmesi ve parti tarafından bunun tebliğ edilmemiş olması normal değil, açık bir tavırdır. Varsın olsun, ben doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. “Kirli” siyaset yapanların olduğu bir ortamda temiz kaldığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

PARTİ MERAL AKŞENER FUN CLUB’A DÖNDÜ”

İYİ PARTİ’nin kurucularından Vedat Yenerer, parti içinde üstün eğitim ve liyakat sahibi Türk milliyetçilerinin parti içinde bir önem teşkil etmediğini gördüğünü söyledi. Yenerer, partinin içinde milliyetçi olmayan ve Türkiye karşıtı söylemleri ile öne çıkanların önemli yerlere yerleştirildiğini ifade etti. Yenerer, “Bana göre il il dolaşıp, mücadele ederek kurduğumuz partimiz zaman içinde Meral Akşener Fun Club’a dönmüş durumdadır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL