GENEL

GALİP ÖZTÜRK : “YENİDEN YARGILANMAK İSTİYORUM”

GALİP ÖZTÜRK : “YENİDEN YARGILANMAK İSTİYORUM”

Galip Öztürk”Yeniden Yarglanmak istiyorum”

Samsunlu İşadamı Galip Öztürk Katıldığı bir Televizyon proğramında,Paralel Yapıyı Anlattı!

HAKKIMDAKİ HÜKÜM KARARI PENSİLVANYA’DA VERİLMİŞ

Samsunlu işadamı Metro Holding yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk, A Haber ekranlarında yayınlanan “Toplumsal Hafıza” programında Paralel Devlet Yapılanması FETÖ’yü anlattı.

Diriliş Postası Yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk’ün de katıldığı programda Galip Öztürk, Paralel Yapı’nın kendisine yaptırmak istediği öğrenci yurdunun parasını makbuzsuz bir şekilde vermeyi reddettiği için kumpas düzenlediklerini söyledi.

Hiçbir yapının adamı olmadığını da söyleyen Öztürk, Paralelcilerin taleplerini kabul etmedikten sonra kendisine Amerika’daki bir arkadaşının “Abi kaç, ülkeyi terk et, bunların niyetleri çok kötü” diye uyardığını buna rağmen kaçmadığını, çok geçmeden Polonezköy’den evine giderken onlarca polis ve onlarca kamera eşliğinde terör örgütü lideri bir operasyonla ele geçirdiklerini söyledi.

Tutukluğu sırasında SPK içindeki paralelci uzmanlar marifetiyle suç isnat edildiğini de söyleyen Öztürk, Amcasının damadının işlediği bir suçtan dolayı bile yargılandığını kaydetti.

Öztürk Paralel Devlet Yapılanması hakkında herkes susarken kendisinin konuşmaya karar vermesinin sebebini ise şöyle açıkladı;

Sızıntı Dergisi’nden iki gelerek benden 30 Mart’tan önce konuşmamam konusunda uyarıda bulundular.

Ben de Tayyip Erdoğan sevgisinden dolayı, konuşmaya karar verdim ve şimdi Batum’dayım.

Batum’da yatırımlarıma Gürcistan vatandaşı olarak devam ediyorum. Ülkeme dönme özlemi içinde yaşıyorum. Paralel Örgütten kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyım.

Yeniden yargılanmak istiyorum. Yeniden yargılanarak Paralel hakim ve savcıların hakkımdaki delilleri çürütmek için istiyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL