GENEL

Adalet Bakanlığı,”2454 İnfaz ve Kormuma Memuru” alacak

Adalet Bakanlığı,”2454 İnfaz ve  Kormuma Memuru” alacak

ADALET BAKANLIĞI BEKLENEN İLANI YAYINLADI TAM 2.954 PERSONEL ALIMI YAPILACAK
29 Mart 2016 Tarihinde Adalet Bakanlığı Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 Sk. 4/B) Personel Alımı İlanı Yayınlandı. 2.954 Kişi Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Alınacak.
Adalet Bakanlığı Beklenen İlanı Yayınladı Tam 2.954 Personel Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı CTE Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 29 Mart 2016 tarihinde taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2.954 sözleşmeli personel alım ilanı yayınlandı. 2.454 infaz ve koruma memuru, 144 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 95 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 56 teknisyen, 155 destek personeli (şoför), 26 destek personeli (aşçı), 24 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 2.954 sözleşmeli pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Her unvan için ayrı ayrı şartlar aşağıda yer almaktadır.

Başvurular Adaylar, İlan metninin en altında yer alan başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yâda komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte 4 Nisan – 15 Nisan 2016 tarihleri arasında ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır. Başvurulara ilişkin evrak; masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile ilgili adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına ivedi gönderilecektir.

Sözleşmeli infaz ve koruma memurluğuna yerleşebilmek için; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak.

Sözleşmeli büro personeli (ceza infaz kurumu katipliği) pozisyonlarına yerleşebilmek için; en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya en son başvuru tarihi itibariyle Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

Sözleşmeli diğer sağlık personeli (sağlık memuru) pozisyonlarına yerleşebilmek için; Meslek liselerinin hemşirelik, toplum sağlığı veya acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak ya da bu bölümlerin lisans veya önlisans programlarından mezun olmak.

Sözleşmeli destek personeli (şoför) pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Sözleşmeli teknisyen pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak.

Sözleşmeli destek personeli (aşçı ve kaloriferci) pozisyonlarına yerleşebilmek için; En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmî kurum veya kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak, gerekmektedir.

Genel şartlar şöyle belirlendi: İnfaz ve koruma memurları için 30 yaşını bitirmemiş olmak(01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.); teknisyen, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (aşçı, kaloriferci, şoför) için ise 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı aranacaktır.

Adalet Bakanlığı Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2.954 Sözleşmeli personel alım ilan metni ve başvuru formu için TIKLAYINIZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL