GENEL

Erdoğan Tok ;” İlkadım Bir Marka”

Erdoğan Tok ;” İlkadım Bir Marka”

Samsun İlkadım Belediye Başkanı,Erdoğan Tok,Gebili vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda yaptığı kouşmada,”İlkadım bir marka olmuştur”dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mahalle buluşmaları kapsamında Gebili vatandaşlarla bir araya geldi. Tok, “İlkadım bir marka haline geliyor” dedi.

PROJELER İLKADIM’A DEĞER KATIYOR
Mahalle buluşmaları, dernek ve esnaf ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’da ikamet eden Gebililer ile bir araya geldi. İlkadım’da yapılan hizmet ve projelerin her geçen gün İlkadım’ın değerini bir kat daha yükselttiğini söyledi.

İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
Her geçen gün farklı bir mahallede, farklı bir derneği ya da esnafları ziyaret ettiğini Söyleyen Tok, “Vatandaşlarımız ile hep birlikte oluyor istişareler gerçekleştirerek hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu istişareler hepimizi mutlu ediyor.” dedi.
PROJELER HIZLA YÜKSELİYOR
İlkadım Belediyesi olarak başlattığımız çalışmalar dört koldan hızla devam ediyor, diye konuşan İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da hızla yükselen projelerin İlkadım’da değer kattığının altını çizdi. “Bu projeler İlkadım’a değer katıyor” şeklinde konuştu.
İLKADIM MARKA OLUYOR
Tok,”Belediyecilik görevlerimizi eksiksiz yerine getirirken diğer yandan da İlkadım’ı bir marka haline getiren, İlkadım ilçemizin her geçen gün değerini yükselten projelerimiz hayat buluyor. İlçemizin doğusunda batısında her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor.” İfadesinde bulundu. Mehmet Hazinedarky: dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL