GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ Yaşam

ERDOĞAN: BİZ İSTANBUL’U KADERİNE TERK EDEMEYİZ!

ERDOĞAN: BİZ İSTANBUL’U KADERİNE TERK EDEMEYİZ!

Başkan Erdoğan”güzel istanbul’umuzu ehliyetsiz ellerin insafına terk edemeyiz.lüks Balıkçı lokantalarında keyf çatarak belediyecilik böyle yapılır”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne yazık ki daha önceki uygulamaları bile devam ettiremeyen bir yönetim elinde İstanbul. Biz, İstanbul’umuzu kaderine terk edemeyiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV ve Star TV’nin özel yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye genelindeki karla mücadeleyi nasıl değerlendirdiğine ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, kar yağışını bereket olarak gördüğünü ve felaket olarak telakki etmediğini söyledi.

Kuraklığın Türkiye’de ciddi manada toprağı tehdit ettiği ve birçok yerde bitki, meyve, sebze ve her şeyde sıkıntıların yaşandığı dönemleri geride bıraktıklarını vurgulayan Erdoğan, “Tarımda yaşanan sıkıntılar ortada, hep ‘yağmur, yağmur, yağmur’ diye bekledik. Şimdi ise kar yağışı gelince de farklı bir yaklaşım ortaya koymaya başladık. Tabii kar yağışını engellemek elimizde değil ama karın sebep olduğu özellikle ulaşım sıkıntılarına karşı gerekli tedbirleri almak elimizde. Burada idareyi elinde tutanlar kimlerse onlar buna karşı bütün tedbirleri almak durumunda.” diye konuştu.HABERİN DEVAMI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL