SİYASET HABER'LERİ

DEVLET BAHÇELİ: BU KANLI SAYFA ARTIK YOK EDİLMELİDİR

DEVLET BAHÇELİ: BU KANLI SAYFA ARTIK YOK EDİLMELİDİR

Devlet bahçeli,HDP ile ilgili bu kanlı sayfa artık silinmelidir!

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Yargıtay’ın HDP’nin kapatılması istemiyle yeniden dava açmasına ilişkin ”HDP terörizmin siyaset ayağıdır. HDP’nin kapatılması siyasetten kaydının silinmesi özellikle Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) namus borcudur. Bu kanlı ve karanlık sayfa artık kapatılmalıdır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Bahçeli, ”Deniz salyasının kıyılarımızda dikey bir hareketle dibe doğru indiği de gözlenmektedir. Deniz canlılarının oksijeni kesilmektedir. Bir çevre felaketiyle karşı karşıya olduğumu belirtti.

AHMET ŞIK’IN YERİ DEMİR PARMAKLAR GERİSİDİR

Öte yandan “TİP’li bir milletvekilin “Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor” iftiraları karşısında ne yapacağız? Böyle bir alçak, TBMM’de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor. Devlete katil diyen bu soysuz hazinesinden maaşını alıyor. Bu suçlu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bu aşağılık tiplere tahammül edemeyiz. Bu bölücünün layık olduğu yer demir parmaklıkların arkasıdır. Bununla birlikte HDP’li bölücü milletvekillerine gereği yapılmalıdır. HDP’nin kapatılması, siyasetten kaydının silinmesi, hepimizin ve özellikle AYM’nin namus borcudur. Bu kanlı ve karanlık sayfa artık kapatılmalıdır.” ifadelerini kullandı.SAMSUNHABERCİ.COM

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL