SİYASET HABER'LERİ

KARAMOLLAOĞLU:”DEMİRTAŞ VE KAVALA” SERBEST BIRAKILSIN!

KARAMOLLAOĞLU:”DEMİRTAŞ VE KAVALA” SERBEST BIRAKILSIN!

Sadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Selahatin Demirtaş ve Kavala için özgürlük istedi.

10 ülke büyükelçisinin Türk yargısına müdahale ifadeleri içeren küstâh Osman Kavala bildirisinin ardından Biden tayfası da harekete geçti. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu PKK’nın siyasi uzantısı “HDP meşrudur” derken, terör hükümlüsü Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala için özgürlük istedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV 100’de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın tahliye edilmesi gerektiğini belirterek, “HDP şu an meşruyken siz aday olan kişiyi cezaevinde tutamazsınız. Demirtaş tahliye edilmeli” açıklamasını yaptı.

“Terör örgütü PKK’ya militan devşiren HDP’nin meşru bir parti olduğunu iddia eden Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:HDP şu an meşruyken siz aday olan kişiyi cezaevinde tutamazsınız. Demirtaş tahliye edilmeli. Erdoğan kendi geçmişini düşünsün. Şiir okuduğu için tutuklandı. Bu bir hukuk cinayetiydi. Kendisi yapınca “Ben iyi niyetle okudum” başkası okuyunca “Onun canına okurum”, böyle şey olmaz. Ben hareketleri, tavırları, politikaları itibarıyla bir şahsı veya bir partiyi tasvip etmeyebilirim ama bunun üzerine bir şeyler daha ekleyerek onu düşmanlaştıramam.”

MERCEDES’İ VARKEN MERCEDES’İ EEŞTİRDİ

Karamollaoğlu, Türkiye’deki makam araçlarının markası ve sayısı hakkında konuşurken ise pot kırdı. “Türkiye’de 500 tane Mercedes araba varsa, makam aracı olarak kullanılıyorsa, 700 diyen de var günahtır ya” diyen Karamollaoğlu, bu sözler üzerine sunucunun sorduğu soru karşısında şaşırdı.

“SİZİN MAKAM ARACINIZ NE?”

Pınar Işık Ardor’un “Sizin makam aracınız ne şu anda?” sorusuna Karamollaoğlu bir süre durakladıktan sonra “Mercedes şu anda. Bir tane var, onu söyleyeyim” diyerek cevap verdi.kay:aydinlik.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL