GIDA SAMSUN&BÖLGE

Fındık Üreticisi Zorda!

Fındık Üreticisi  Zorda!

Fındık Üreticisi Zorda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, geçtiğimiz hafta içi serbest piyasada fındık fiyatının 9.75 liraya kadar düştüğünü anımsatarak, bu fiyatın kesinlikle kabul edilir olmadığını söyledi.

Fındık üreticisi zorda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, “Serbest piyasada 9.75 liraya kadar düşen fındık fiyatını 27 Şubat Pazartesi günü yapacağımız geniş kapsamlı toplantıda değerlendirip hazırlayacağımız raporu ilgili makamlara sunacağız” dedi.

Soydan, geçtiğimiz hafta içi serbest piyasada fındık fiyatının 9.75 liraya kadar düştüğünü anımsatarak, bu fiyatın kesinlikle kabul edilir olmadığını söyledi.

Fındık fiyatının düşmesi nedeniyle toplantı yapma kararı aldıklarını belirten Soydan, “Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu başkanlığında gerçekleşecek toplantı Altınordu Ziraat Odası’nda yapılacak. Toplantıya fındık sektörü temsilcilerinin yanı sıra ilin milletvekilleri de davet edildi” diye konuştu.ky:HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL