BİLİM&TEKNİK

Vestel Venus 2 Yolda

Vestel Venus 2 Yolda

VESTEL

Vestel Venus 2 Ne Zaman Geliyor?

Vestel Venus 2 MWC 2015’de Yüzünü Gösterdi, Peki Ne Zaman Geliyor?

Vestel Venus 2, Barcelona’da yapılan Mobil Dünya Kongresi MWC 2015‘de yüzünü gösterdi. MWC 2015’de dünyanın dev teknoloji markaları amiral gemisi telefonlarını tanıtırken Türkiye’nin lider teknoloji kuruluşlarından VESTEL‘de yeni akıllı telefonu Vestel Venus 2‘yi görücüye çıkardı. Gelen bilgilere göre yeni akıllı telefonun ekran boyutu 5 ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı seçenek ile gelecek. Mobil Dünya Kongresinde sergilenen yeni akıllı telefonun tasarımı oldukça güzel. Bu etkili tasarım çizgileri taşıyan yeni cep telefonunun 2015 yılı Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor. Yukarıda yer alan Vestel Venus 2 videosu MWC 2015 kongresinde ShiftDelete.Net ekibi tarafından kaydedilmiştir.
Vestel Venus 2 Özellikleri Nasıl?

Vestel Venus 2 özellikleri ile ilgili detaylı bilgi ne yazık ki paylaşılmıyor. Ancak söylentilere göre yeni telefonun yüksek çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı ve sahip olacağı kamera ile üstün fotoğraf çekme özelliklerine sahip olacağı belirtiliyor. Telefonun yanı sıra kılıf vb. aksesuarlarıyla da VESTEL‘in zengin bir seçenek sunacağı belirtiliyor.
Vestel Venus 2 Fiyatı Ne Olacak?

Vestel Venus 2 fiyatı ile ilgili resmi bir bilgi paylaşılmasa da, yetkililer tarafından telefonun en gelişmiş modelinin en fazla 1.200 TL’yi geçmeyecek şekilde satışa çıkacağını belirtilmiş.HABERIN KAYNAGI ICIN TIKLAYIN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL