GENEL

Ünlü ilahiyatçı” Dinin Emirleri” Bağlayıcıdır

Ünlü ilahiyatçı” Dinin Emirleri” Bağlayıcıdır

Ünlü ilahiyatçı,Özgecan’ın katili için yapılanları tasvip etmediğini belirterek”mutlaka gömülmeli.dinin emirleri bağlayıdır.yakacak değiliz ya,”diyerek son noktayı koydu.

Dinen doğru mudur? Ünlü ilahiyatçı gömülemeyen katil için çağrıda bulundu!

Dinen doğru mudur? Ünlü ilahiyatçı gömülemeyen katil için çağrıda bulundu!

‘Renkli Sayfalar’ programına bağlanan ilahiyatçı Arif Aslan, Özgecan Aslan’ın katilinin gömülmemesinin dinen doğru olmadığını belirterek “Ben de oh çektim ama gömülmesi lazım” dedi.
Facebook’ta Paylaş Twitter’da Paylaş

Uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Özgecan Aslan’ın katili hükümlü Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesi hala gömüledi.

ÜNLÜ İLAHİYATÇI MERAK EDİLEN SORUYA YANIT VERDİ

Konuyla ilgili durum belirsizliğini korurken Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Ünlü ilahiyatçı Arif Aslan, Ahmet Suphi Altındöken’in gömülmesi gerektiğini belirtti.

“Özgecan’ın Katilinin Gömülmemesi Dinen Doğru Değil”

“BEN DE OH ÇEKTİM AMA…”

Bu durumun İslam dini açısından uygun olmadığını belirten Aslan, “Ne olursa olsun bir insanın gömülmesi lazım. Toplumun gelenek görenekleri var ama dinimizin kuralları her şeyden yücedir. Olan oldu, biten bitti. Yakacak mıyız bunu ne yapacağız? En zor şartlarda bile affedebilen bir dine sahibiz. Öldürüldüğünü duyduğum zaman ben de oh çektim. Biz düşmanının yarasını saran bir milletiz” şeklinde konuştu.ky:haberfedai.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL