GENEL

SODA’LI AYRAN ŞİFA DEPOSU!

SODA’LI AYRAN ŞİFA DEPOSU!

Sodalı ayran, birçok rahatsızlığı iyileştirecek kadar etkili bir karışım. Vücudun mineral ihtiyacını karşılayan soda, bağırsakları rahatlatan ayranla buluştuğunda harika bir içecek haline geliyor.

 Pek çok şekerli içeceğin yerini alan sodalı ayran, günümüzün özellikle de yaz günlerinin en sık tüketilen içeceği oluyor.

Sodalı ayran yapımı çok kolaydır ve bu pratik içecek hem lezzetiyle hem de faydalarıyla öne çıkar. Sodalı ayran ne demek sorusunun cevabı basittir; soda ve ayranın karışımı bu içeceği elde etmek için yeterlidir. Dilerseniz karışıma limon da ekleyerek maden suyu ayran limon etkisini birleştirebilirsiniz.

Soda ve ayranı aynı bardakta buluşturup içtiğinizde, bir çok faydası vardır. 

Sodalı Ayran İçmenin 5 harika Faydası

Sodalı ayran da kas ve kemik gelişimi için önerilen faydalı bir içecektir. Genellikle sporcu beslenmesinde kalsiyum ve mineral desteği için tercih edilir. Kalsiyum oranı yüksek olduğu için bağışıklık sistemini de güçlendiren soda ayran karışımı, hücrelerinizi yenileme etkisini de hatırlatır.

Sodalı ayran ne işe yarar derseniz;
Sodalı ayran faydaları arasında besin değerinin yüksek olması dikkat çekiyor. Soda ayran vücudun mineral ihtiyacını karşılamaktadır. Belirtilen özelliği, yazın kavurucu sıcaklarında insanlara büyük katkı sağlamaktadır. Sıcak günlerde içinizi ferahlatan bir içecek aradığınızda, 1 bardak sodalı ayran alabilirsiniz! Sıcaklarda terleme yoluyla mineral kaybı yaşanır. Sodalı ayran içerek vücudun kaybettiği mineralleri kazanabilirsiniz. Böylece kendinizi daha dinç ve enerji dolu hissedebilirsiniz.
HABERİN DEVAMI….

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL