BİLİM&TEKNİK

SELÇUK BAYRAKTAR: BAYRAKTAR KIZIL ELMA GELİYOR!

SELÇUK BAYRAKTAR: BAYRAKTAR KIZIL ELMA GELİYOR!

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi ! “Bayraktar Kızılelma geliyor üretim devam ediyor bizi izlemeye devam edin”ifadelerini kullandı.

Bayraktar, Twitter hesabından MİUS’a (Bayraktar Kızılelma) ilişkin paylaşımda bulundu.

Bayraktar, “Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi. MİUS – İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma yolda geliyor, takipte kalın.” dedi.

MİUS ile ilgili olarak Bayraktar, temmuz ayında bir video yayınlamış ve “Hedefimiz, genç mühendis ve teknisyen kardeşlerimle geliştirdiğimiz MİUS prototipinin ilk uçuşunu Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında gerçekleştirmek.” ifadelerine yer vermişti.

Baykar Teknoloji tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA’nın ilk prototipinin üretim geliştirme modeli entegrasyon hattına girdi.

İLK PROTOTİPİN ÜRETİM GELİŞTİRME MODELİ

Muharebe sahasında oyun değiştirici olarak gösterilen ve performansıyla harp literatüründe köklü değişikliğe neden olan Bayraktar TB2 SİHA’ları geliştiren Baykar, muharip insansız savaş uçağı çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktı. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA’nın ilk prototipinin üretim geliştirme modeli entegrasyon hattına girdi. Bayraktar KIZILELMA, gerçekleştireceği agresif manevralar ve gelişmiş yapay zekâ ile gelecekte güvenlik güçlerimizin muharebe sahasındaki en güçlü unsurları arasında yer alacak HABERİN DEVAMI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL