BİLİM&TEKNİK DIŞ HABERLER

SAMSUNG GALAXY S22 TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

SAMSUNG GALAXY S22 TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

Güney Kore’nin Mobil Teknoloji Devi Samsung Galaxy S22 Türkşye Fiatları belli oldu.Şirket ön sipariş taleplerini almaya başladı.

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttığı Galaxy S22 ailesini Türkiye’de ön siparişe açıyor. Böylelikle Galaxy S22 Türkiye fiyatları da belli oldu. Üstelik bu telefonlar, bazı özel kampanyalarla geldi. İşte Türkiye’deki modellerin özellikleri ve fiyatları…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yaklaşık bir ay önce düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde 2022 model amiral gemisi telefonu Galaxy S22 ailesini tanıtmıştı. Serinin en dikkat çeken modeli, hiç şüphesiz Galaxy S22 Ultra’ydı. Zira bu akıllı telefon, Galaxy Note serisinin yerine geçmişti ve dahili S Pen ile gelen ilk Galaxy S telefondu. Şimdi bu modeller için, önemli bir gün.

Samsung Türkiye, lansman sonrası yaptığı açıklamada Samsung Galaxy S22 ailesinin ön siparişlerinin 4-13 Mart aralığında yapılacağını söylemişti. Böylelikle Samsung, Galaxy S22 ailesinin fiyatlarını da açıklamış oldu. Üstelik Samsung Galaxy S22 ailesi, Türkiye’ye bir dizi kampanya ile geldi. Peki bu akıllı telefonlar hangi özelliklere sahipler ve tüketicilere neler vadediyorlar?

  • Ekran: 6,1 inç, Dynamic AMOLED 2X, Full HD çözünürlük, 120 Hz tazeleme, 1300 nit
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 1
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Ön Kamera: 10 MP
  • Arka Kamera: 50 MP + 12 MP + 10 MP 
  • İşletim Sistemi: Android 12 tabanlı One UI 4
  • Batarya: 3.700 mAh (25 watt hızlı şarj)

Yaşanan gelişmeler sonrası şirket, serinin 4-13 Mart tarihleri arasında ön siparişe açılacağını açıkladı. Fakat serinin Türkiye fiyatlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. 4 Mart tarihine gelindiğinde ise Güney Koreli teknoloji devi, tüm seriyi Türkiye’de de ön siparişe açtı. Bunun üzerine, Samsung Galaxy S22 serisinin seçili modelleri için Türkiye fiyatları da ortaya çıkmış oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL