SAGLIK

SAMSUN,VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER ARASINDA!

SAMSUN,VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER ARASINDA!

Samsun Corona Vürüs vakalarının en çok arttığı iller arasında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık vaka haritasını açıkladı. Açıklanan haritaya göre Samsun’da vaka sayısında büyük artış yaşandı. Bakan Koca’da Samsun’un vaka sayısının en çok arttığı illerden biri olduğunu ifade etti.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında vaka yoğunluğunun bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il arasında Denizli’nin de olduğunu açıkladı.

SAMSUN VAKALARIN EN ÇOK ARTTIĞI İLLER ARASINA GİRDİ

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Bütün illerin vaka sayısını 100 bin üzerinden değerlendiren harita paylaşan Bakan Koca, 25 Eylül ile 1 Ekim 2021 arasında olan vakaları ve vakaların bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili açıkladı. Bu kapsamda 10 il arasında Denizli’de bulunurken, vaka sayısı 100 binde 158,71 olarak görüldü. Bakan Koca yaptığı açıklamada, “25 Eylül-1 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli, Samsun. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL