GÜNDEM

Samsun Ata’sını Andı

Samsun Ata’sını Andı

Samsun Atayı büyük bir coskuyla andı

Samsun’da 10 Kasım nedeni ile Atatürk Anıtında düzenlenen törende, Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79’uncu yılında saygı ile anıldı. Samsun Atatürk Anıtında gerçekleştirilen 10 Kasım törenine yoğun katılım oldu.

Samsun’da büyük önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79’uncu yıl dönümünde Atatürk Anıtında düzenlenen saygı duruşu ile anıldı. Samsun’da 10 Kasım nedeni ile sabah saat 09:05’de iki dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79’uncu yıl dönümün Samsun’da düzenlenen törenle anıldı. Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndaki Anıt Park’ta düzenlenen törene protokol üyeleri Vali Osman Kaymak, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Samsun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan 10 Kasım töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıl dönümü ile ilgili gerçekleştirilen anma törenleri kapsamında Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde ise Atatürk fotoğrafları sergisi açıldı, anma programı gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL