POLEMİK

Rekerayi ÖZ’den çarpıcı tespitler

Rekerayi ÖZ’den çarpıcı tespitler

zekeriya

Zekeriya Öz’den kaçırılan çocuklarla ilgili dikkat çeken mesajlar
30 May 2014 00:18 Samanyolu Haber
Ergenekon Terör Örgütü soruşturmasının savcılarından Zekeriya Öz, Ergenekon soruşturması çerçevesinde ele geçirilen bir raporu örnek göstererek, güvenlik güçlerinin aciz bırakılmasının, doğuda PKK’nın kaçırdığı çocuklar olan ilişkisine değindi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ergenekon operasyonlarında V.K’nin evinden çıkan ‘Panzehir’ isimli örgütsel dökümanda yer alan ve “PKK nın tasfiyesi yerine örgütün başına TSK’nın genç ve yetenekli subaylarının getirilerek kalkan olarak kullanılması uygun görülmüştür.” yazan bir rapora atıfta bulunan Öz, “Devleti aciz bırakan 2700 çocuğun dağa kaçırılmasının barış süreciyle izahı nasıldır. Nasıl bir süreç ki güvenlik güçlerinin elikolu bağlı Gözleri önünde cereyan eden akıl almaz olaylara müdahale etmeme emrini kim vermiştir? ” diye sordu?

İşte Öz’ün attığı o Twit’ler:

– Ergenekon operasyonlarında V.K ün evinden çıkan PANZEHIR isimli örgütsel dökümanda.

– PKK nın tasfiyesi yerine örgütün başına TSK’nın genç ve yetenekli subaylarının getirilerek kalkan olarak kullanılması uygun görülmüştür.

– Şeklinde biten rapor bugün daha iyi anlaşılmaktadır. Devleti aciz bırakan 2700 çocuğun dağa kaçırılmasının barış süreciyle izahı nasıldır.

– Nasıl bir süreç ki güvenlik güçlerinin elikolu bağlı Gözleri önünde cereyan eden akıl almaz olaylara müdahale etmeme emrini kim vermiştir

– Ağlayan anaların gözyaşları görmemezlikten gelinmiştir.

Ve yüreği acılı anne ve babalar çaresiz bırakılmıştır.

– Konuyla ilgilenenlerin PANZEHİR isimli ÖRGÜTSEL DÖKÜMANI ayrıntılı olarak incelemeleri faydalı olacaktır.

İşte rapordaki o bölüm:

rapor
kaynak:samsnyoluhaber.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL