SAMSUN&BÖLGE

Piazza 23 Nisan Bayramını Çocuklarla kutlayacak

Piazza 23 Nisan Bayramını Çocuklarla kutlayacak

PİAZA

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar 2 bin 15 çocuğa ulaşılması hedefleniyor.
Samsun Piazza AVM, Rönesans Eğitim Vakfı ve Samsun Canik Belediyesi tarafından yürütülen ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde başlatılan “2015’te 2015 Mutlu Çocuk Projesi” kapsamında en iyi saç ekimi 1500’ü aşkın çocuğa ulaştı. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar 2 bin 15 çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Samsun Piazza AVM, Rönesans Eğitim Vakfı ve Samsun Canik Belediyesi, çocuklara özel bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenledi. “2015’te 2015 Mutlu Çocuk Projesi” saç ekimi ne kadar kapsamında şu ana kadar 1500 çocuğa ulaşıldı. Proje çerçevesinde ekonomik sıkıntı yaşayan ailelerin çocukları, Samsun Piazza AVM’deki çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelere katıldı. Yürütülen proje ile çocukların başarılı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmesine en iyi saç ekim merkezleri destek sağlanması hedefleniyor. Projenin finalinin yapılacağı 23 Nisan Perşembe günü ise 2 bin 15 çocuğun Samsun Piazza AVM’de bir araya gelmesi planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL