SAGLIK

Ömer Coskun Hayatını Kaybetti!

Ömer Coskun Hayatını Kaybetti!

Altarnetif tıp uzmanı,Ömer Coskun Öldü!

İsmi sık sık dolandırıcılıklar ile anılan Ömer Coşkun dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ömer Coşkun öldü

Bitkisel karışımlar ile hastalıklara çözüm bulduğunu iddia eden ve hakkında çok sayıda dolandırıcılık dosyası bulunan Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkiler de alan ve son olarak Arzu Ayşe Bağrıaçık’ın ölümünden sorumlu tutulan ve Ömer Çoşkun, Amerika’da kanser tedavisi görüyordu.

Coşkun Türkiye’ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı.

Tüm televizyon kanallarına çıkan Coşkun’un vefatını sosyal medyada duyuruldu.

Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Çoşkun, önceleri yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı.

BAKANLIK ÜRÜNLER İÇİN İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daha önce kamuoyunda “Dr. Ömer Coşkun ürünleri” olarak bilinen ve takviye edici gıda niteliğindeki ürünler olmasına rağmen ilaç gibi tanıtılan ürünlerin, çeşitli mecralarda yayınlanan reklamlarına sekreteryası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Reklam Kurulunca hassasiyetle incelendiğini bildirmişti.

SİCİLİ CEZALARLA DOLU

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde görevliyken yardımcı doçentlik için verdiği yabancı dil evrakında sahtecilik yaptığı tespit edilen Ömer Coşkun’un unvanı geri alındı ve üniversiteden uzaklaştırıldı. 2005’te Adana’ya giderek muayenehane açtı.

TABİP ODASINDAN ATILDI

Aynı yıl meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı. Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti. Soruşturma sonunda da 3 ay meslekten men cezası aldı.ky:yeniakit.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL