SİYASET HABER'LERİ

MUHARREM İNCE: YAVAŞ VE İMAMOĞLU TARAFINDAN ÇÖZÜLMÜŞ BİR SORUN YOK

MUHARREM İNCE: YAVAŞ VE İMAMOĞLU TARAFINDAN ÇÖZÜLMÜŞ BİR SORUN YOK

 Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tarafından “Belediyecilik anlamında çözülmüş bir sorun” göremediğini belirterek, “Bir başarı hikayesi yok” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Atatürk çizgisinden saptığını belirterek CHP yönetimine yönelik yaptığı ağır eleştiriler sonrası istifa eden ve Memleket Partisini kuran Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın belediye başkanlığı performanslarını yorumladı. İnce, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tarafından “çözülmüş bir sorun” göremediğini belirterek, “Bir başarı hikayesi yok” ifadelerini kullandı.

BAŞARI HİKAYELERİ YOK

Muharrem İnce, “Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın performanslarını nasıl görüyorusunuz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bana bir tane çözülmüş sorun gösterin. İstanbul’un sorunları ortada duruyor. İstanbul’da çözülmüş bir sorun göremiyorum. Bunu da söylemek zorundayım. Siz İstanbul’da yaşıyorsunuz var mı? Yok. Bir başarı hikayesi yok. Ankara’da yaşıyorum orada da çözülmüş bir sorun yok.”Haberin Kaynağı..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL