GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

CAN ATAKLI: İMAMOĞLU BALONU PATLADI!

Cumhuriyet Halk Partisine yakınlığı ile bilinen Gazeteci Can Ataklı “Ekrem İmamoğlu Balonu patladı orta yerde yapılmış bir hizmet yok”ifadelerini kullandı.

Gazeteci Can Ataklı Ekrem İmamoğlu’na ateş püskürdü. Ataklı, “Ekrem İmamoğlu seçildiği günden bu yana bir dizi yanlış yaptı.” diyerek balonun patladığını söyledi. Ataklı, İstanbul’a çivi bile çakılmadığını başka muhalif yazarların da artık söyleme vaktinin yaklaştığına da dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turunda Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök’ü VİP otobüste ağırlaması kendi kesiminde büyük tepkiye neden oldu. İmamoğlu, gelen tepkileri dikkate almazken, ‘Vız gelir tırıs gider’ diyerek rest çekti. Tepkiler katlanarak artınca İmamoğlu zoraki bir özür diledi ama bu da öfkeli CHP’lileri tatmin etmedi. İmamoğlu’na son tepki ise CHP’ye yakınlığı ile bilinen Tele 1 Sunucusu ve Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı’dan geldi. Ataklı, kişisel Youtube sayfasında İmamoğlu’na zehir zemberek sözlerle yüklendi. Ataklı, “Son olaya gelelim. Bir anlamda iyi oldu, balon patladı arkadaş. Belki bundan sonra İstanbul’a çivi bile çakılmadığını, hiçbir hizmet yapılmadığını muhalif isimler de söyleyecektir. Ben iki kere söyledim, yoğun bir saldırıya uğradım. İstanbul’da bir şey yok, yapılmadı ki. Trafikte mi rahatlama mı var? Yok. Yeni bir bina mı yaptılar, yeni bir yol mu açtılar, yok.” dedi.HABERİN KAYNAĞI..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL