SAMSUN&BÖLGE SİYASET HABER'LERİ

MHP KUMRU’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

MHP KUMRU’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

MHP KUMRU’DA VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları vites yükselterek çalışma tempolarını hızlandırdı. Kalan bir aylık süreyi en verimli bir şekilde kullanmak üzere planlı bir çalışma ile yola çıkan MHP takımı bugün Kumru’daydı. Kumru’da adeta iktidar partisi gibi yoğun ilgi ile karşılanan MHP Milletvekili adayları, gördükleri ilgiden dolayı oldukça memnun kaldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt, Hurşit Serhat Şahin, Semanur Akbolat, Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve beraberindeki heyet Kumru ilçesine adeta çıkarma yaptı. Kumru’da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP heyeti karşılaştıkları herkesle tek tek ilgilenerek hasbi hal etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kumru’da vatandaşlarla buluşan MHP Milletvekili adayları, bire bir sohbetler yaparken, birden çoğalan kalabalığa miting havasında konuşmalar yapmak zorunda kaldı. Coşkulu kalabalığa miting havasında konuşma yapan Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, cumhur ittifakını anlattı ve vatandaşlardan bu vatanın bölünmez bütünlüğü için bunca fedakârlık yapan Devlet Bahçeli ve Partisi MHP’ye oy vermelerini istedi.

MERAL AKŞENER’E KAYSERİ DARBESİ!
Kumrulu vatandaşlardan gördükleri ilgiden oldukça memnun kalan MHP Milletvekili adayları, kendilerini karşılayan ve gün boyu eşlik eden MHP Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu’na ilgi ve sevgisini eksik etmeyen, sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı tüm Kumru halkına sonsuz teşekkürlerini iletti.KY:asikurtlar.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL