HUKUK&POLİSİYE

Merzifon’da Trafik Kazası 6 Ölü 35 Yaralı!

Merzifon’da Trafik Kazası 6 Ölü 35 Yaralı!

Yolcu Ootbüsü devrildi,!6 ölü 2’si ağır 35 yaralı

Son günlerde peş peşe yaşanan feci trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün soğan tarlasına devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 35 kişi yaralandı. Yolcu otobüsü hurda yığınına döndü.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün soğan tarlasına devrildiği feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 35 kişi yaralandı. İstanbul’dan Ordu’ya giden İhsan G.’nin kullandığı 52 DG 448 plakalı yolcu otobüsü, saat 05.50’de Amasya’nın Merzifon ilçesi Kayadüzü mevkiinde şarampole yuvarlandı.
İstanbul’dan Ordu’ya giden ve içinde 53 kişinin bulunduğu özel bir hurdacı firmaya ait 52 DG 448 plakalı yolcu otobüsü, Kayadüzü mevkisinde kontrolden çıkarak soğan tarlasına devrildi. Çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi olay yerine sevk edilirken, kazada sürücü İhsan Güleryüz’ün de aralarında olduğu 4 kişi olay yerinde, Tuğçe Duran Suluova’da, Murat Eği ise Merzifon’da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kazada 35 kişi de yaralanırken, diğer yolcular kazayı yara almadan atlattı. Yan yatan otobüste sıkışan cenazeler olay yerinden kaldırılarak otopsi işlemleri için hastaneye götürüldü. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da kaza yerine gelerek kurtarma ekiplerinin çalışmalarını takip etti. Kaza anını anlatan otobüsün ikinci kaptanı, “Ben yatıyordum. Şoför arkadaşın önüne araba çıkmış. Ona vurmayayım diye kendini öldürdü” dedi.Haberin Kaynağı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL