HUKUK&POLİSİYE

Çarşamba’da Silahlı Çatışma 3 Ölü 2 Yaralı!

Çarşamba’da Silahlı Çatışma 3 Ölü 2 Yaralı!

Çasrşamba Kana bulandı!

Orta mahallede silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Çarşamba’da silahlar konuştu
Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Orta Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Aktuğbey Tekcan (20) ile Murat Aşar olay yerinde hayatını kaybederken, Göktuğbey Tekcan (18) ile Mustafa Semercioğlu (26) ise yaralandılar. Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Göktuğbey Tekcan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Mustafa Semercioğlu ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiler. Göktuğbey Tekcan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Göktuğbey Tekcan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırıda ölü sayısı 3’e çıkarken, olayda hayatlarını kaybeden Göktuğbey Tekcan ile Alptuğbey Tekcan’ın kardeş oldukları öğrenildi. Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

Öte yandan: Ölen gençlerin babası Turan Tekcan,Cenazeye Polis nezaretinde Katıldı,Cenaze Namazı sonrası çıktığı mahkemece tutulanarak,Çarşanba ceza evine konuldu.Durumu ağır olan diger Baba oğul yaralıların durumu ciddiyetini korumakta.Bu sebeble ifadelerinin alınamadığı bildiriliyor.Samsunhaberci

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL