GENEL

Meral Akşener: Demirden Korksaydık,Trene Binmezdik !

Meral Akşener: Demirden Korksaydık,Trene Binmezdik !

Meral Akşener: “Demirden korksaydık,Trene binmezdik.Yumuşak muhalefet dönemi sona ermiştir”diyerek,”MHP bu aziz milletin Avukatıdır”ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener basın açıklaması yaptı. Çağrı heyetinin bir kamu görevi yürüttüğünü söyleyen Akşener 19 Haziran kongresi ile ilgili de bilgi verdi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle;

*Yapılacak olan Tüzük Kurultayı’dır. Genel Başkan seçimi yapılacaktır. Tüm üst kurul delşegelerimiz dahildir. Bana verilen teyitler çerçevesinde büyük katılımlar bekliyorum. Tüzük değiştikten sonra alınacak kongre kararı da kesin bir karrdır. Çağrı heyeti mahkeme kararı ile atanmıştır. Aksini uygulamak isteyenler yargılanacaktır. mahkeme kararları kişilerin kararlarından üstündür.

“19 HAZİRAN’DAKİ KONGRE MEŞRUDUR, HUKUKİDİR, ZORUNLUDUR”

Akşener, 19 Haziran’daki kongrenin zorunlu olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Bir hafta sonra Yargıtay kararıyla da kesinleşen 1 Haziran’da Tüzük Kurultayımızı yapacağız. Yasal olarak, hukuki olarak Çağrı Heyetini mahkeme görevlendirdiği için genel merkez 548 imzalı talebimizi yerine getirmeyip, bizi mahkemeye gönderdiği için, artık iş mahkemenin kararından yola çıkılarak yürüyeceği için, önce 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin daha sonra da Yargıtay’ın verdiği kesin karardan sonra 19 Haziran’daki kongre meşrudur, hukukidir, zorunludur. O bir seçim kongresi değildir sadece bir tüzük değiştirme kongresidir. Tüzük değiştikten sonra o kongrede o kurultayda seçimli bir kongre, kurultay kararı sizler tarafından alınacaktır” dedi.

“EY MUHTEREMLER DEMİRDEN KORKSAYDIK O TRENE BİNMEZDİK”

Yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar ‘ver yesin ört uyusun’ muhalefet dönemi ortadan kalktı” ifadelerini kullanan Akşener, şöyle konuştu: “Ülkücü hareket bu milletin avukatıdır. Avukatı olmaya devam edecektir. Onun için bugüne kadar ‘ver yesin ört uyusun’ muhalefet dönemi ortadan kalktı. Kalktığı için ne kadar televizyon, ne kadar gazete varsa şahsıma yönelik iftira, hakaret, ne varsa yapıyorlar. Ey muhteremler, demirden korksaydık o trene binmezdik.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL