FATSA HABERLERİ

KUMRU’DAN FRANSA’YA KUZİNE İHRACATI

 

Kumru İlçesi denince ilk akla gelen İnşaat İşleriydi Kuşkusuz En Sağlam Ve Temiz İşleri Kumrulu İnşaatçılar Yapıyordu Kuşkusuz Gerçi Şimdi de Öyle Ama Kumru Denince Son Zamanlarda İlk Akla Gelen İse Kumru Sobası Oluyor.

Diğer Sobalardan Çok Daha Kaliteli ve Çok Amaçlı Kullanılan Kumru Sobayı İşin Erbabına Sorduk.
Dile Kolay Tam 34 Yıldır Kumru Sobası Yapan Halil Balta Ürettiği Sobalarla Ön Plana Çıkarken Şimdilerde  dahi Kumrudan Fransa ya Yüzlerce Soba Gönderiyor.

İşin Erbabı Halil Balta’’ Sobacılık Bizde Baba Mesleği 34 Yıldır Soba Üretiyoruz Bizim Hep Bir Arzumuz vardı Kumru denince Soba Akla gelsin diye ve bunu da emin olun başardık.

Nereye Giderseniz Gidin Kumru Denince hemen Kumru Soba yı sorarlar Kumru Soba Malzemesi ve İşçiliği ile Diğer sobalardan Farklıdır işlevi Çok Fazla Isınmadan ziyade Ekmek yapımı olsun Patates,Güveç bu gibi Fırın İşlerinde hep  Kumru Soba bir adım önde Bu yüzden dir ki Bugün Kumru Gibi Küçük Bir İlçede Üretilen Soba Türkiye’nin Çeşitli Yerlerine Zaten Gönderiyoruz ve geçtiğimiz Aylarda Fransa ya Gönderdik Şimdi En Kısa Zamanda Yine Fransa ya Yüzlerce Soba Göndereceğiz bir Kumrulu olarak buda bize Gurur veriyor’’dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL