GENEL

Koray Aydın Uyardı !

Koray Aydın Uyardı !

Koray Aydın,”yapılanlar haksızlık ve Ülkücü hukukunu zedeler,nitelikte.Kabul edilemez buluyorum”.

Partimize üyelik ve delegelikten kaynaklanan haklarını kullandıkları için ülküdaşlarımız hakkında disiplin uygulaması başlatılması ile teşkilatlara yönelik kapatma, görevden alma ve feshetme gibi uygulamaların yanlış olduğunu, vicdanları yaraladığını, bütün ülküdaşlarımızı üzdüğünü ve incittiğini daha önce de kamuoyuna açıklamıştım.

Genel Başkan Adayı olduğum 4 Kasım 2012 tarihinde yapılan MHP 10. Kurultayı’nın akabinde bizimle birlikte hareket eden il teşkilatlarımızın kapatılması üzerine 12 Şubat 2013 tarihinde yaptığım açıklamada aynen şöyle demiştim.

“Sırf kurultaydaki tercihleri dolayısıyla, teşkilatları kapatılan bütün partili arkadaşlarımız, başta il başkanlarımız olmak üzere ömürlerini bu davaya vakfetmiş, sadece ellerini değil, yürekleriyle birlikte, bütün vücutlarını taşın altına koymuş değerli arkadaşlarımızdır. Arkadaşlarımızın tavırlarından dolayı böyle bir uygulamaya muhatap oldukları kanaati, vicdanları yaralamıştır.

Unutulmamalıdır ki; ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir. MHP ve Ülkücü Hareket’in tek bir mensubunu dahi küstürmeye, ötekileştirmeye ve kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. Zaman, ülkücülerin onaylamayacağı uygulamalarla, gönülleri kırma zamanı değil; kırgınlıkları, dargınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakma zamanıdır. Zaman, engin bir hoşgörü ve ülküdaşlık hukuku çerçevesinde gönülleri fethetme zamanıdır. Zaman, hiçbir ayrım gözetmeden, ülküdaşlarımızı ve bütün Türk milletini kucaklama ve hedefe yürüme zamanıdır.”

Bu görüşlerimin, dün olduğu gibi bu gün de arkasında olduğumu üzerine basa basa bir kez daha açık ve net bir şekilde ifade ediyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL