SİYASET HABER'LERİ

KILIÇDAROĞLU : 1.5 MİLYON SURİYE’LİYİ ÜLKEYE SOKMAK, VATANA İHANETTİR!

KILIÇDAROĞLU : 1.5 MİLYON SURİYE’LİYİ ÜLKEYE SOKMAK, VATANA İHANETTİR!

kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu: 1,5 Milyon Suriyeliyi Türkiye’ye Almak Vatana İhanettir
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu programda hükümeti eleştirmek isterken Suriyeli sığınmacılar konusunda ilginç bir açıklamada bulundu.

Cnn Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın sunduğu “Tarafsız Bölge” programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafsızlığına inanmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun Suriyeli sığınmacılarla ilgili sözleri ise programa damga vurdu.

“ERDOĞAN BENİ NASIL ÇAĞIRACAK?”

Kılıçdaroğlu 29 Ekim’de bayram kutlamalarına katılacağını ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacağını söylerken Cumhurbaşkanı’nın meydanlarda kendisini hedef alan açıklamalarını hatırlattı ve “Erdoğan beni nasıl çağıracak” diye sordu.

“1,5 MİLYON SURİYELİYİ ALMAK VATANA İHANETTİR”

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin “cihatçılara” ve IŞİD’e yardım ettiğini söylediği için vatan haini ilan edildiğinden yakınırken hükümetin Suriye politikalarını eleştirmeye devam etti. Kılıçdaroğlu asıl ihanetin 1,5 milyon Suriyeli sığınmacıyı almak olduğunu söyleyince Ahmet Hakan, “Zor durumda olan insanları içeri almayacak mıyız?” şeklinde tepki gösterdi.

SÖZLERİNİ DÜZELTTİ

Kılıçdaroğlu sözlerini “Hayır alacağız, ama onları zor duruma düşüren politikaları üretmek vatana ihanettir” diyerek düzeltti. Kaynak: haberfedai.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL