SAGLIK

Kamuya,35 Bin Sağlık personeli alınacak

Kamuya,35 Bin Sağlık personeli alınacak

Kamu kurumu Hastahanelere 15 bini hemşire olmak üzere,35 bin sağlık Personel alınacak.

 

15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli alımının yapılacağı haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz” dedi.

İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarına yeni müjdeli haberi açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz” ifadelerini kullandı.HaberinKaynağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şehir hastanemiz 628 bin metrekareyi bulan kapalı alanı, yüksek yatak kapasitesi, diğer birimleriyle güzel İzmirimize yakışır bir eser oldu. Bu dev hastanenin altyapısı itibarıyla buranın yollarıyla alakalı tabi, acaba yollarını kim yaptı diyene sorarsınız. Kimin yapması lazım, büyükşehir belediyesinin yapması lazım. Büyükşehir yolları yaptı mı, hayır. Ulaştırma Bakanlığımız devreye girdi, ilk etabı hallettik ama yetmez. İnşallah buranın yollarıyla alakalı ikinci etabı da Ulaştırma Bakanlığımız en güzel şekliyle yapacak ve hastanemize ulaşım daha da kolaylaşacak. Hastane yapınca ulaşım şart.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL