SAMSUN&BÖLGE

İttifak Samsun’dan 5 millet Vekili İstiyor!

İttifak Samsun’dan 5 millet Vekili İstiyor!

İttifak Samsun’da iddialı

Adaylık çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Tufan Akcagöz, “İttifak Samsun’da en az beş Milletvekili çıkarır” dedi.
‘İttifak Samsun’dan 5 Milletvekili çıkarır’

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili aday adayı Av.Tufan Akcagöz, Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs’ta partililerle bir araya geldi.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının olumlu bir rüzgar estirdiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’na aday olması dengeleri değiştirdi. Millet artık AKP hükümetine tamam demiş ve çıkış yolu ararken, İnce’nin adaylığı tabir yerindeyse, can simidi oldu. Millet artık seçeneksiz değil. 24 Haziran’da Muharrem İnce seçeneği, çok güçlü bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Vatandaş memnun. Buna yakından şahit oluyoruz. ‘Ben oyumu Muharrem İnce’ye vereceğim’ diyen insanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu, ülkemizin geleceği açısından oldukça olumlu bir gelişme. Namuslu, dürüst, halk adamı. Milletin vekili olma onurunu yaşamış ve ama asla şımarmamış, sade kalabilmiş biri. Halk onu seviyor ve yürekten inanıyorum ki, 24 Haziran’da Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı olacak. Mitinglerine devam ediyor ve 19 Mayıs’ta da Samsun’da olacak. Bu anlamlı tarihte görkemli bir miting gerçekleştirecek” dedi.

‘İTTİFAKIN OYU YÜKSELİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ittifakının, Samsun‘da ve Türkiye’de seçmen üzerinde olumlu etki doğurduğunu söyleyen Tufan Akcagöz, “İttifak, AKP’nin oyununu bozacak olan, olumlu bir siyasi hamledir. 24 Haziran’da oyunu bozacak olan, işte bu adımdır. Ve görüyorum ki her geçen gün, ittifakın oyu yükseliyor. Samsun’da büyük bir coşku ve heyecan var. 24 Haziran’da basit bir siyasi iktidar tadilatı gerçekleşmiş olmayacak. Bu tarihte biz, azalan demokrasimizi yeniden tamir etmek için yola çıkacağız. Bozulan ekonomiyi yeniden düzeltmek için mücadele edeceğiz. Yolsuzluk cenneti haline gelen ülkemizi, hukuk kurallarının işlediği bir ülke haline getireceğiz. Sorumluluğumuz büyük, bunun farkındayız. Samsun’da, yaptığımız araştırmalara göre ittifakın toplam Milletvekili sayısı 5. Bunu şimdiden söyleyebilirim. 24 Haziran’dan sonra, başka bir Türkiye olacağız” diye konuştu.

Milletvekili adaylık süreci ile ilgili partililere bilgi veren Tufan Akcagöz, bu süreçte tüm örgütlerin desteğini beklediğini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL