GENEL

GALATASARAY TARAFTARI COSTURDU!

GALATASARAY TARAFTARI COSTURDU!

Galatasaray, taraftarını coşturdu, rakiplerini korkuttu!

Galatasaray, Süper Lig’de yeni sezonu öyle bir futbolla açtı ki, taraftarını coşturdu, rakipleri korkuttu. Toplamda 8 isabetli şutla ilk haftanın en iyisi Cim Bom’da Ndiaye başta olmak üzere yeni yıldızlar, camiayı şimdiden şampiyonluk havasına soktu.
Fanatik
Galatasaray, taraftarını coşturdu, rakiplerini korkuttu!

Yeni sezondaki ilk lig sınavında Galatasaray, Kayserispor’u 4-1’le geçerken, performansıyla ilk haftaya damgasını vurdu.

Maçın başlamasıyla son derece ofansif bir futbol ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, top rakibin ayağına geldiğinde ise topu kapmak için büyük bir mücadele sergiledi. Topu alır almaz hücumu düşünen Cim Bom’un yeni transferleri, bunda büyük pay sahibi oldu.

Yüzde 95’i gördü

Orta alanda görev alan isimlerinden Badou Ndiaye, savaşcı futboluyla tribünleri mest etti. Ndiaye, 5 kez adam geçme girişiminin 4’ünde başarılı olurken, 15 ikili mücadelenin 11’ini kazandı.

Kayseri savunmasına daha ilk toptan baskı yapan Bafetimbi Gomis, ilk lig maçında 2 gol ve 1 asistle yıldızlaştı. Klas hareketleriyle dikkat çeken Younes Belhanda, 1 gol ve 1 asistle sezonu açarken, defansın önünde görev yapan Fernando, hem takımı organize etti hem de 79 pasın 75’inde isabet bularak, yüzde 95’i gördü.

Serdar Aziz’le birlikte stoperde sahne alan Maicon, 12 ile maçın en fazla uzaklaştırma yapan ismi oldu.

Tolga bile uyandı

Coşkulu takım, geçen sezon eleştirilen Tolga Ciğerci’yi de uyandırdı. 2016-17 sezonunda ligde çektiği 43 şutun sadece 8’inde isabet bulan Tolga, yeni sezonundaki ilk şutunda golü buldu.

Toplamda 8 isabetli şutla ilk haftanın en iyisi olan Cim Bom, Kayseri karşısında 429 pasta yüzde 87 başarı yakalarken, daha ilk haftadan şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu resmen kanıtladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL