SPOR

GALATASARAY BOMBAYI PATLATTI!

GALATASARAY BOMBAYI PATLATTI!

olcan

Galatasaray, Trabzonspor’dan Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Transfer bedeli olarak bordo-mavililere 4 milyon avro ve Salih Dursun 2 sezon bedelsiz olarak verildi

Galatasaray, Trabzonspor’un milli futbolcusu Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Trabzonspor profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır” denildi.

4 milyon avro verildi
Açıklamada paylaşılan transferlerin detaylarına göre, Trabzonspor’a 4 milyon avro bonservis bedeli ödenecek ve sarı-kırmızılı oyuncu Salih Dursun, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor’a bedelsiz olarak kiralanacak. Trabzonspor, Salih Dursun’u kira sözleşmesi  devam ettiği süre içerisinde 1 milyon 750 bin avro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip olacak. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun’un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacak.

Olcan’a 7 milyon avro
Olcan Adın’a da 4 sezon için toplam 7 milyon avro sabit ücret verilecek. Futbolcuya her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 600 bin avro, 1 milyon 700 bin avro, 1 milyon 800 bin avro ve 1 milyon 900 bin avro sabit transfer ücreti ve 15 bin avro maç başı ücret ödenecek. Milli futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecek.

‘4. yıldızı takacağız’
Galatasaray’ın çiçeği burnunda yıldızı Olcan Adın, 4. yıldızı takacaklarını söyledi. Resmi açıklamaların yapılmasının ardından GSTV’ye konuşan Olcan, şunları söyledi; “Bu sene 4. yıldızı mutlaka takacağız. Tüm takım arkadaşlarıma güverek bunu söylüyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL