SPOR

FENERBAHÇE RESTİ ÇEKTİ

FENERBAHÇE RESTİ ÇEKTİ

fenerbahçe
Türk Telekom’un sponsorluktan çekilmesiyle sponsor bulamayan Fenerbahçe şu ana kadar formasına göğüs reklamı alamadı. Şampiyonlar Ligi’ne de katılıp katılmayacağı henüz belli olmayan sarı lacivertli kulübün istediği reklam ücretini vermeye yanaşan firma henüz çıkmadı. Yeni sezon formaları tasarlandı ve üretime gönderildi, ancak henüz tanıtım tarihi açıklanamadı.
‘O tarihi takvimden silmek isterdim’‘O tarihi takvimden silmek isterdim’

Daha önce kulüp 19 Temmuz Dünya F.Bahçeliler Günü’nde yeni sezon firmalarını tanıtıyor ve bu tanıtım tarihi temmuz başında kamuoyuna açıklanıyordu. Şu ana kadar göğüs reklamındaki sponsor belirsizligi tanıtım tarihini de olumsuz etkiledi. F.Bahçe tarihinde ilk kez göğüs reklamı olmadan mücadele edebilir.

“BAŞKAN YILDIRIM’IN HAYALİ”

Uzun yıllardır Anadolu kulüplerinin yaşadığı sponsor sıkıntısı böylece İstanbul takımlarına da yansıdı. Beşiktaş Vodafone ile olan paket anlaşmasından dolayı sponsor sorununu çözebildi. Galatasaray’da ise yine sponsor belirsizliği devam ediyor… F.Bahçe ve G.Saray da henüz sponsor bulamadıkları için gelecek sezon için hem maddi hem de prestij anlamında sıkıntılar yaşayabilirler.
F.Bahçe Soma için sahaya çıkıyor!F.Bahçe Soma için sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe’nin forma sponsoru olan Türk Telekom bilindiği gibi futbol takımlarındaki sponsorluklarını çekmişti. Bu konu ile ilgili görüştüğümüz sarı lacivertli kulübün önemli isimleri; “Şu an görüştüğümüz iki sponsor var. Fakat istediğimiz ücrete henüz çıkabilen bir sponsor olmadı. Bu nedenle henüz sponsoru belirlemedik.

Görüştüğümüz 2 firma ile pazarlıklar devam ediyor. Fenerbahçe forması bize teklif edilen bedeller kadar ucuz değil. İstediğimiz rakam verilmezse gerekirse tıpkı başkanımız Aziz Yıldırım’ın uzun yıllardır hayal ettiği gibi gelecek sezon sahaya göğüs reklamı almadan çıkarız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL