GÜNDEM

FETHULLAH GÜLEN KİME OY VERECEK ?

FETHULLAH GÜLEN KİME OY VERECEK ?

FETHULLAH

Fethullah Gülen Köşk seçimlerinde kime oy vereceklerini açıkladı

fhocakimFethullah Gülen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden kime oy vereceklerini açıkladı. Gülen oy verecekleri ismi zikretmezken Cemaatine şu mesajı verdi: Millete zulmedene oy vermeyin de kime verirseniz verin…

Fethullah Gülen’in “405. Nağme: Nifak Çağı ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi” başlıklı yeni sohbeti yayınlandı.

Fethullah Gülen’in yeni sohbeti Herkul.org sitesinde paylaşıldı. Gülen, “Cumhurbaşkanlığı seçimiyle alakalı değerlendirmelerinizi ve tercih hususundaki tavsiyelerinizi lütfeder misiniz?” sorusuna Şu şekilde cevap verdi:

“Millete zulmedene oy vermeyin de kime verirseniz verin. Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’a verin, Sayın Ekmelettin Bey’e verin, Sayın Selahattin Bey’e verin, kime isterseniz verin. Fakat oy verirken, şu nifak alametleri kendisinde bulunanlara Allah aşkına, Peygamber hatırına vermeyin. Bu kim olursa olsun! Benim babam da olsa, amcam da olsa, öz kardeşim de olsa, kırk elli seneden beri bağrıma bastığım insanlardan biri de olsa, bu sıfatlar bulunanlara vermeyin. Zulmedene vermeyin, millete haksızlık yapana vermeyin, kanun nizam tanımayanlara vermeyin, keyfîliklerini kanun yerine koyanlara vermeyin; kime verirseniz verin.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL