GÜNDEM SPOR

“FATİH TERİM’İ UYARDIM YALVARDIM BENİ DİNLEMEDİ!

“FATİH TERİM’İ UYARDIM YALVARDIM BENİ DİNLEMEDİ!

Galatasaray spor kulübünün önemli ismlerinden Ahmet Ocaklı Fatih Terim’in görevden alınmasıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.Ahmet Ocaklı yaptığı basın açıklamasında,”Fatih Terim’i uyardım! Burak Elmas’a güvenme inanma dedim beni dinlemedi”dedi.Galatasarayın Fatih derim’in Başkanlığına ihtiyacı olduğunu söyleyen Ahmet Ocaklı “Fatih Terim Galatasaray spor kulübüne Başkan olması halinde Galatasaray’ın büyük kazanımları olacaktır”dedi.

SEÇİMİ KAZANMASINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Seçimden önce  Fatih Terim ile bir kaç sefer görüştüğünü söyleyen Ahmet Ocaklı “Fatih Terim beni dinlemedi Burak elması destekledi seçilmesine büyük katkı sağladı”dedi.

Buna rağmen Fatih Terim, Burak Elmas yönetimine avukatı Rezzan Epözdemir’i soktu. Elmas’a destek verdi. Kongredeki ağırlığını koydu. Elmas’ı seçtirdi.

Terim kendisini kovan Burak Elmas’a karşı nasıl bir tavır takınacağı, başkanlığa adaylığını koyarsa ne gibi gelişmeler yaşanabileceği konusunda Ocaklı ile fikir alışverişinde bulundu.

Ancak Ocaklı’nın Terim’e beklediği cevapları vermediği öğrenildi. Galatasaray camiasının önemli isimlerinden olan Ocaklı, tecrübeli teknik adama, Burak Elmas’a güvenmemesi için defalarca yalvardığını hatırlattı. Adeta sitem etti.

Elmas’ın her ne kadar liselilerin dışında gibi görünse de aslında liselilerin en içinden olan kişi olduğundan bahsetti. Zaten en büyük rakibi Eşref Hamamcıoğlu’nun sanki kendisi kazanmış gibi Elmas’ı ilk kucaklayan ilk kişi olmasından bunu anlaması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL