SPOR

FATİH TERİM: RÜTBE FARKI VAR!

FATİH TERİM: RÜTBE FARKI VAR!

 

İmparator: “rütbe farkı var” dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim 2018-2019 yılı şampiyonluğuna ilişkin yaptığı açıklamada,Rakipleriyle Rütbe farkı olduğunu belirterek,rakiplerinin yaptığı amatör ce hareketlerin,”kıskançlığın ve hasetin bir yansımasıdır” dedi .

Fatih Terim’den çok konuşulacak rütbe çıkışı

Galatsaray Teknik Direktörü Fatih Terim, resmi sosyal medya hesabından şampiyon bitirilen sezonu değerlendirdi. Terim, ‘Arkadaşlar, biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yollardan yürümedik, aynı yollardan da geçmedik, benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük, rütbemiz de farklı’ dedi.

hesabından yayınladığı videoda şu sözleri kullandı:

“Karşınızda 10 maç ceza almış bir teknik adam var. Hatta daha sonuncu açıklanmamasına rağmen, şu anda kupasıyla beraber 11 oldu. 11 maç takımının başında olamamış ama 2 kupa kaldırmış bir takımın teknik direktörü var. Şu anda anlatırken çok basit geliyor. Kulüp pasaportlu, ayarı kaçmış bir kaç yorumcu, çıkıp, hadsizce ve mesnetsizce emeğinizi karalıyor. Bir kulüp başkanı çıkıyor, günahınızı alıyor, camiasını tatmin etmek için şov yapmaya kalkıyor.

“KENDİ ADIMA PAYIMI BU SENE VEFAT EDEN BABAM TALAT TERİM’E ADIYORUM”

Fatih Terim, Ümit Davala ve Orhan Ak, PFDK’ya sevk edildi. Fatih terim denen balon herif bunları Avrupa maçlarında yapsın dötü yiyorsa? Formalite zaten iatediklerini aldilar… Herhalde kural Gs den bir oyuncu sarı kart görürse karşılığında rakipten de bir oyuncu sk görmesi. Gsli hoca sevk edilirse küfür yumruk yiyen rakip hocada sevk edilmesi. Hasan Şaş da eşitlik fazla bozulmasın diye sevk edilmemiş galiba. Şimdi ceza verip mağdur algısı zamanı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL