DIŞ HABERLER

ERMENİSTAN SİVİLLERİ HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYOR!

ERMENİSTAN SİVİLLERİ HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYOR!
Azerbaycan’ın Ermenistan’ın işgalindeki topraklarını kurtarmaya yönelik operasyonları sürerken, Ermenistan ordusu yine sivilleri hedef aldı. Yapılan açıklamada bir sivilin hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu bildirildi

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri almaya yönelik Ermenistan'a karşı yürüttüğü operasyonlar devam ediyor. Ermenistan sabah saatlerinde yine sivil yerleşim yerlerini hedef aldı.

Goranboy, Terter ve Ağdam bölgelerinde köylere Ermeni silahlı kuvvetleri tarafından roket atıldı. Berde ve Ağcabadi köylerine de silahla ateş açıldı. Azerbaycan ordusunun olayla ilgili çalışmalara başladığı söylenildi.

Diğer yandan Ermenistan'ın gece saatlerinde Azerbaycan topraklarına gerçekleştirdiği saldırıda, bir roket Gence'deki bir okulun arka sokağına düştü. Gece boyunca başta Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri Gence olmak üzere birçok sivil yerleşim yeri, Ermenistan'ın hedefi oldu. Gence'de roketler bir okulun arka sokağına isabet etti ve bölgedeki bir araç da hurdaya döndü. Gece saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda sokakta kimsenin olmamasıyla büyük kayıpların önüne geçildi.

Ermenistan ordusu araçlarını bırakıp kaçtı  

Bu arada Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri almaya yönelik Ermenistan'a karşı yürüttüğü operasyonlar devam ediyor. Azerbaycan ordusu işgalden çok sayıda alanı kurtarırken Ermenistan ordusu çatışma bölgesinde çok sayıda aracını bırakıp kaçtı. Ermenistan askerlerinin bırakıp kaçtığı araçlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kaçan Ermenistan askerlerinin araçları ve eşyaları yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL