SİYASET HABER'LERİ

ERDOĞAN;ÜLKEMİZDE KANDİL UZANTILI SİYASETE YER YOK!

ERDOĞAN;ÜLKEMİZDE KANDİL UZANTILI SİYASETE YER YOK!

Başkan Erdoğan bir dizi açılış için gittiği Siirte yaptığı konuşma ile,”Ülkemizde Kandil uzantılı siyasete yer yok”dedi.

Başkan Erdoğan, Siirt’te “Sivil Toplum Buluşmaları” programında konuştu. Başkan Erdoğan, “Türkiye’nin de bölgemizin de geleceğinde teröre ve Kandil uzantılı siyasete yer yoktur.” ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “2023’e giden süreçte millete hiçbir şey vadedemeyenler, bu açıklarını Türkiye’yi gererek, insanlarımızı kutuplaştırarak kapatmaya çalışıyor.” dedi.

Başkan Erdoğan, Siirt’te sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Siirt’e kazandırdıkları eser, hizmet ve yatırımların hayırlı olmasını dileyen Başkan Erdoğan, son 19 yılda olduğu gibi gelecekte de göz bebekleri, kara gün dostları Siirt’e aşkla hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Ömrünün 40 yılını siyaset yoluyla ülkesine ve milletine hizmete adadığını ifade eden Başkan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından itibaren üstlendiği her vazifede milletle iç içe olmaya, yüz yüze, gönül gönüle iletişim kurmaya önem verdiklerini, başkaları gibi sadece sandık ufukta belirince milleti hatırlayanlardan, milletin kapısını çalanlardan olmadıklarını söyledi.

Birileri çıkmış Ankara’nın konforunda yüksek siyasetçilik oynarken biz 81 vilayetin her birini hem de 10-15-20 kez ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

NEFRET VE GERİLİM SİYASETİNİ KÖRÜKLEMENİN KİMSEYE FAYDASI DOKUNMAZ

Başkan Erdoğan, kamu görevlilerinin tehdit edilmesi, halkın yarısının siyasi tercihlerinden dolayı gayri milli ilan edilmesi, milli kurumların yıpratılması, ülkenin mega projelerinin sabote edilmesi ve şehit yakınlarına edepsizlik yapılmasının, muhalefetin provokasyon siyasetinin örneklerinden sadece birkaçı olduğunu dile getirdi.

Bu ülkede yüzde 52 oy ile Cumhurbaşkanı seçilen bir kişiyi ve yüzde 52’yi gayri milli kabul eden bir gayrimeşru zihniyeti milletin takdirlerine bıraktığını belirten Başkan Erdoğan, şunları kaydetti:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL