SAMSUN&BÖLGE

Dede’ye büyük Hizmet

Dede’ye büyük Hizmet

Dedenin büyük sevinci!

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Yıllarca medreseciyi yusufiyede kalmış 81 yaşındaki Necmettin dedeyi farelerle dolu evden kurtardık ”dedi.

Canik İlçesi Düzören Mahallesinde tek başına oturan Necmettin dedenin hayata tutunması için fareden geçilmeyen evden kurtarmak için bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Başkan Örs,”İnşaat malzemeleri ev için gerekli malzemeler gönüllüler tarafından temin edildi. Gurbetten evine dönen köylüler tarafından inşaat tamamlandı. Evin mutfağı ve tabanları yine gönüllüler tarafından yapılmıştır ”dedi.

‘SAĞLIKLI BİR EVDE YAŞAMINA DEVAM EDECEK’
Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurlu Başkanı Hatice Örs; Necmettin Dede harebe gibi bir evde yaşamakta farelerle boğuşmaktaydı. Hayata küsmüştü. İnsanlığımızdan utandık. Kendi yeri olmadığı için Devlet imkanları ile yaptırma şansımız yoktu. Arsa sahibinin izin vermesi ile inşaata başladık. Gönüllülerimiz gereken desteği vermişlerdir. Artık Necmettin Dede Sağlıklı bir evde yaşamına devam edecek. Bizler sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdik. Türk Kızılay’ının merhamet elini burada gösterdik. Düzören Muhtarı ve Mahalle sakinlerine, tüm gönültaşlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum “diye konuştu.ky:dengegazetesi.com.tr
Köksal ÖNER

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL