SİYASET HABER'LERİ

CELAL ADAN : AKP BÖLÜCÜLERİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜR

CELAL ADAN : AKP BÖLÜCÜLERİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜR

CELAL

“AKP, BÖLÜCÜLERİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla eli kanlı teröristlere af ve siyasete giriş serbestisi getirilmesinin bir devlet politikası olarak benimsendiğini söyledi.

Adan, “Milletimiz şunu çok iyi bilmelidir ki; bu karar bir devlet politikası değil, hainlerle kol kola girmiş AKP’nin politikasıdır. AKP, bölücülerin önünde diz çökmüştür, fakat milletimiz asla diz çökmeyecektir.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Bingöl’de 2 polisin şehit olması ve yaşanan olaylar nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında şehitlere rahmet dileyerek başlayan Adan, “Bölücülerin siyasi uzantılarının davetiyle, IŞİD’i protesto etmek bahanesiyle sokaklara çıkanların ortaya koyduğu görüntüler vandalizm sınırlarını bile aşmış, insanlarımızın huzurunu kaçırmış ve can güvenliğini tehdit edici boyutlara ulaşmıştır.” dedi.

‘Bunların IŞİD diye, Kobani diye bir derdi yok.’ diyen Adan, şöyle devam etti: “Sokaklarda yağma yapanların da, onları teşvik edenlerin de derdi ve hesabı Türkiye ile ve Türk milleti ile. Kobani’ye güya destek olmak için kan toplama aracı yakanların tek derdi ekmeğini yedikleri Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanet etmektir. Ne yazık ki Türkiye’nin her yerinde bu teröristler devletimize ihanet yarışı içine girmişlerdir. Onları bu ihanete teşvik eden siyasi uzantıları ise Türk milletinin sabrını zorlamaya başlamışlardır. ‘Kobani düşerse Ankara düşer’ türünden şuursuz sözlerle milletimizi tehdit edenler, milletimizin yakasından düşsünler ve çok istiyorlarsa buyursunlar gitsinler Kobani’de savaşsınlar. Türk düşmanlarına sözümüz şudur: Hiç merak buyurmayın, size ve AKP’ye rağmen bu güzel millet yağmacılara ve hainlere pabuç bırakmaz.”

30 Eylül’de Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı’nın AK Parti’nin boynunda bir ihanet belgesi olarak asılı kalacağını ifade eden Adan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milli birlik diyerek süsleyip dayattığınız sözde açılım ve çözüm sürecinin sadece bölücülerin iştahını kabarttığını görmüyor musunuz? Bu Bakanlar Kurulu kararıyla birlikte Türkiye’nin kuruluş felsefesi, ülkü, hedef ve idealleri tartışmaya açılacaktır. Ne yazık ki bunu tartışacak olanlar da milletimiz değil, ihanet şebekeleri ve onların taşeronları olacaktır. Milletimizin sesi kısılacak, memleket düşmanlarının sesleri yükseltilecektir. Görünen odur ki; Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla eli kanlı teröristlere af ve siyasete giriş serbestisi getirilmesi bir devlet politikası olarak benimsenmiştir. Milletimiz şunu çok iyi bilmelidir ki; bu karar bir devlet politikası değil, hainlerle kol kola girmiş AKP’nin politikasıdır. AKP, bölücülerin önünde diz çökmüştür, fakat milletimiz asla diz çökmeyecektir.”

“ÖNCELİĞİNİZİ SÖYLEYİN”

“Bırakın İmralı’nın dilinden konuşmayı, bırakın memleket düşmanlarından talimat almayı, bırakın paralel yaftası yapıştırdığınız insanların hayatını karartmayı.” diyen Adan,
“Türkiye bir ateş çemberinin içinden geçerken, milli birliğimiz ve milli devletimizin nitelikleri bölücülerin dilinden tartışmaya açılmışken; sizin aklınız halen daha adına paralel dediğiniz insanlarla uğraşmaya, kupon arsalar kapatmaya ve HSYK seçimlerine çalışmaya devam ediyor. Allah aşkına önceliğiniz ne onu söyleyin. Önceliğiniz kendi paçanızı kurtarmak mı, yoksa bu ülkenin birliğine ve geleceğine hizmet etmek mi, artık bir karar verin.”HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL