GENEL

CAN ATAKLI’DAN SKANDAL AÇIKLAMA!

CAN ATAKLI’DAN SKANDAL AÇIKLAMA!

Gazeteci Can Ataklı yine bir skandala imza attı. Başkan Erdoğan’ın görevi bırakması için büyük afetlerin yaşanması gerektiğini savunan Ataklı, ‘Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok.’ dedi. Ataklı’nın bu sözlerine tepki yağdı. Skandala tepki gösteren İletişim Başkanı Altun da ‘Darbe özlemi içerisinde olanların bu eşgüdümlü söylemleri hiç sürpriz değil.’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmekten hakkında dava açılan Can Ataklı yine skandal sözlere imza attı.

Başkan Erdoğan’ın görevi bırakması için büyük afetlerin yaşanması gerektiğini savunan Ataklı, “Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım” dedi.

Ataklı şöyle devam etti:

“Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya’yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye’nin bir askeri başarısızlık elde etmesi.”

Ataklı “Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok” diye konuştu.

Ataklı’nın bu skandal sözlerine tepki yağdı.kaynak:https://www.star.com.tr/guncel/can-ataklinin-skandal-darbe-sozlerine-tepki-yagdi-haber-1599166/

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL