GENEL

Bozdağ: 32 Bin Kişi Tutuklandı!

Bozdağ: 32 Bin Kişi Tutuklandı!

Bozdağ 32 bin kişi tıtuklandı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı bir TV programında 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmalarına ilişkin gözaltı ve tutuklu sayılarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bozdağ, şu ana kadar 70 bin kişi hakkında işlem yapıldığını bildirerek, “32 bin civarında tutuklama söz konusu. Daha süreç devam ediyor. Bu süreç içerisinde soruşturmalarda elde edilen deliller, bilgiler, bulgular çerçevesinde yeni tutuklananlar olabileceği gibi tutuklanmış olanlardan adli kontrolle serbest bırakılanlar veyahut doğrudan serbest bırakılanlar olabilir. Bu dinamik bir süreç olduğu için sayı azalıp artabilmekte” ifadesini kullandı.

FETÖ’nün “hava kuvvetleri imamı” olduğu ileri sürülen Adil Öksüz’ün serbest bırakılmasına ve Öksüz’ün MİT ajanı olduğu yönündeki iddialara ilişkin de Bozdağ, “Adil Öksüz MİT ajanı falan değil.

O bir akıl karıştırmadır, FETÖ’nün birilerinin kulağına fısıldadığı ve onlar vasıtasıyla Türkiye kamuoyuna mal ettiği bir propagandadır” diye konuştu.yenimesaj.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL