SİYASET HABER'LERİ

BAHÇELİ:PARTİSİNİ SATAN MİLLETİNİDE SATAR!

BAHÇELİ:PARTİSİNİ SATAN  MİLLETİNİDE SATAR!

Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gurup toplantısında yaptığı konuşma da Cumhur ittifakını hedef alan Ali Babacan’a sert ifadelerle cevap verdi”Partisini Satan Fırsat Bulursa Milletinide satar” diyen Bahçeli,Ali Babacanı sert sözlerle uyardı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nı hedef alan Ali Babacan’a çok sert sözlerle yüklendi, “Unutulmamalıdır ki, bir kere satan yine satar. Partisini satan fırsatını bulduğunda milletini de satar.” dedi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Erken seçim, hemen seçim, derhal seçim yoktur. Sevsen de sevmesen de buna alışman ve riayet etmen tavsiyemdir.” ifadelerini kullandı. Bahçeli, firmalara da enflasyon ile mücadelede milli birliği pekiştirmek için yüzde 2 ile yüzde 5 indirim yapması çağrısı yaptı.

MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde;

Yurt içinde ve yurt dışında, televizyon ekranlarından, sosyal medya platformlarından, radyo kanallarından toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan değerli kardeşlerimize en kalbi selamlarımı iletiyorum.

Fikrimizin, zikrimizin, siyasetimizin ve hareketimizin öznesi insan, aynı zamanda bunun cümlesi olan millettir. İnsansız siyaset kansız damar, kalpsiz beden gibidir. Tanzimat neslinin önemli isimlerinden birisi olan Merhum Ziya Paşa, şiirlerinde olmasa bile bazı yazılarında Anadolu’yu sefalet coğrafyası olarak görmüş ve göstermişti. Halbuki Anadolu bir cevherdi, milli kültürün merkeziydi. Tanzimatçı kafalar bu gerçeği bir türlü isabetle tefekkür, hatta tezekkür edememişti. Bu nedenle hayatın her alanında kopukluklar ve ikilikler yaşanmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL